Presentatie set huren : Het beste licht, geluid en beeld op uw locatie

Bedrijfsopening? Of misschien de bedrijfsresultaten presenteren? Of een stand op de (vak)beurs? Maak dan gebruik van onze presentatieset. Geen gedoe met verschillende bedrijven om allerlei apparatuur te huren die nét niet met elkaar samenwerkt, maar gewoon een complete set inclusief podium, achtergrond-theaterdoek (brandwerend), geluidsinstallatie met microfoon en natuurlijk een beamer met scherm.

Alles word gewoon in één keer geleverd én geïnstalleerd door één leverancier. Gemakkelijk en in één keer goed geregeld! Dankzij onze ervaring kunnen we u het perfecte totaalpakket aanbieden, en kunnen we meedenken met uw wensen.
We hebben een set samengesteld om een mooie presentatie te kunnen geven voor zo'n 100 personen met techniek die gewoon werkt en er nog mooi uit ziet ook!

De inhoud van deze set staat hieronder uitgelegd, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Meerdere presentatiemicrofoons (ook draadloos), groter en/of hoger podium, groter scherm of meerdere led schermen. Of misschien een loper of ballonnenboog en stoelen/banken? Alles is mogelijk!

Presentatieset 'succes gegarandeerd':

  • Geluidsset met microfoon en aansluitmogelijkheid voor bijv eigen laptop
  • Goede beamer met VGA en HDMI aansluiting
  • Rolscherm
  • Podium 3 x 2 meter met vloerbedekking en afrok rondom
  • Vlamwerend achtergrond doek met speciaal (niet zichtbaar) statief systeem

Alles wordt door ons gebracht, geïnstalleerd en weer opgehaald.

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat? Bel ons, of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.

Offerteaanvraag presentatieset huren

Vul uw naam in

Vul uw email adres of telefoonnummer in


Vul de datum in

Vul de plaats in

Vul de opmerkingen in

VRAGEN OF RESERVERINGEN?

 06 515 25 861

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp

Geef je mening!

Wat vind jij van dit produkt?: 88.5% - 2 votes

89%

raadt dit produkt aan