Abraham of Sarah Huren? Ruime keuze aan opblaasbare abraham en sarah poppen

Natuurlijk hoort er een leuke abraham of sarah pop bij de 50e verjaardag. Wij hebben veel leuke modellen, die eenvoudig en snel op te zetten zijn.
Reserveer eenvoudig online, haal de pop op in Houten, en verras de jarige op zijn of haar verjaardag op een originele manier! Je wordt tenslotte maar 1 keer 50 jaar, en die mijlpaal moet je vieren!

  • Gemakkelijk bereikbaar in Houten, 5 min. vanaf de snelweg
  • Flexibel ophalen en terug brengen : 7 dagen/week, ook in de avond
  • Kosteloos uw reservering annuleren
  • Dag 1 ophalen → dag 3 terug brengen (weekend : vrijdag → maandag)

VRAGEN OF RESERVERINGEN?

 06 515 25 861

(Dagelijks tot 22:00, ook in het weekend)

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp

BEKIJK HIER ONZE ABRAHAM POPPEN

BEKIJK HIER ONZE SARAH POPPEN

Wanneer kan ik de Abraham of Sarah opblaaspop ophalen en weer terug brengen?

Dagelijks kunnen de abraham en sarah poppen worden opgehaald bij ons in Houten. Bij het reserveren spreken we een tijdstip met u af waarop het u en ons het beste uitkomt. Dit kan ook na werktijd, of in de avond. Zo bent u lekker flexibel om de sarah of abraham op te komen halen. Wilt u de pop voor een zaterdag of zondag gebruiken, dan mag de abraham of sarah op vrijdagmiddag opgehaald worden, en kan de pop op maandag weer terug gebracht worden. Voor het retourneren hebben we een handige retour container, die dag en nacht toegankelijk is. Zo kunt u zelf het moment voor het terug brengen uitkiezen wat voor u handig is. Er is dus altijd wel een moment waarop de abraham en sarah poppen opgehaald en weer terug gebracht kunnen worden. Reserveren kan online, telefonisch, of stuur een WhatsApp bericht.