Wij zijn in deze tijden van CORONA gewoon geopend. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en bestellingen. Wij zijn telefonisch, via de mail en via WhatsApp bereikbaar.
U kunt gewoon gebruik blijven maken van springkussens. Wees bewust van het risico op verspreiding van het virus, en speel alleen met het huisgezin op het springkussen.

Oud hollandse spellen huren

Deze oud hollandse spelletjes kent iedereen nog wel van vroeger: Bibberspiraal, hoedje wip, stokken vangen of rad van fortuin. We hebben deze unieke spellen in een nieuw jasje gestoken, en zijn nu te huur in deze prachtige vrolijke kleuren in XL formaat.

De spelletjes kenmerken zich door een uniek karakter en mooie vrolijke kleuren. De spelen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt. Het gebruikte materiaal is zeer degelijk, krasvast en zeer mooi afgewerkt. Deze spellen zijn te gebruiken bij elke gelegenheid, bijvoorbeeld een buurtfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, bruiloft, bedrijfsopening, kinderverjaardag enzovoorts.

Dagelijks zijn deze spellen op te halen vanuit ons magazijn in Houten. Door de gehele regio Utrecht verhuren wij deze spellen, bijvoorbeeld in Wijk Bij Duurstede, Bilthoven, Nieuwegein, IJsselstein, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Vianen, Bunnik.

Vragen of reserveringen?

 06 515 25 861

Dagelijks tot 22:00, ook in het weekend

Of via WhatsApp

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Voor info & reserveringen bel: 06 515 25 861 | info@springkussen-plein.nl
De leukste Springkussens, Spellen en Attracties van Midden Nederland huurt u eenvoudig en snel bij ons!