Vragen of reserveringen?  06 515 25 861

Rad van avontuur / Rad van fortuin huren

Draai aan het wiel en voel de opwinding bij elke beurt met dit prachtige Rad van Fortuin!
Dit rad van avontuur is onmisbaar bij een loterij, quiz, prijzenslag voor bij uw vereniging, school, bedrijf of gewoon thuis met vrienden of familie.
Staat u met uw bedrijf op een beurs? Dan is dit geweldige rad van avontuur echt onmisbaar! Verzin een leuke winactie zodat u meer potentiële klanten naar uw stand trekt! Het demontabele rad is eenvoudig zelf achterin de auto mee te nemen!
Ook winkels kunnen dit rad prima inzetten bij activiteiten, kortingsacties of ter ondersteuning van promotionele activiteiten.

Prijzenslag rad

Prijzenslag rad

16 kleurrijke vakjes, voorzien van klemmetjes, zodat u onder deze klemmen opdrachten, prijzen, aanbiedingen of iets anders kunt vastklemmen.

Nummer rad

Nummer rad
Met getallen 1-32

SPIN & WIN BESCHRIJFBAAR RAD

SPIN & WIN BESCHRIJFBAAR RAD

12 vakjes, die beschrijfbaar zijn met een whiteboard stift. Ideaal als u snel wilt schakelen wat er op de vakjes moet komen te staan. Inclusief 3 stiften (zwart / rood / groen) en een wisser.

Multifunctioneel rad

Multifunctioneel rad

16 vakjes, voorzien van getallen én klemmetjes, zodat u onder deze klemmen opdrachten, prijzen, aanbiedingen of iets anders kunt vastklemmen.

Wilt u weten of dit rad van avontuur nog beschikbaar is?

Vul uw telefoonnummer in, dan nemen we contact met u op.


Rad van Fortuin Huren in diverse varianten

Wij hebben diverse varianten van het rad van avontuur beschikbaar. Het nummerrad met alleen getallen van 1 t/m 32. Verder hebben we nog een prijzenslag rad voorzien van 16 vakjes met klemmen, waaronder u zelf iets kunt vastmaken. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht, een voucher, kortingsbon etc. Ten slotte hebben we het multi functionele rad met 16 vakken, voorzien van getallen maar ook met klemmen. Kortom, als u een rad van fortuin wilt huren heeft u bij ons keuze genoeg. Zie de afbeeldingen hierboven voor alle details.

Demontabel te vervoeren in elke personenauto

Het rad van fortuin is compleet demontabel te vervoeren. De draaischijf is 1 meter in doorsnede, en past dus altijd achterin een personenauto. Het statief is helemaal in te klappen, en dus ook prima in een auto te vervoeren, en in de hand mee te nemen. Het rad kan uiteindelijk door middel van het uitschuifbare statief tot een hoogte van ongeveer 2 meter geplaatst worden. Zo is het rad van fortuin voor iedereen goed te zien.

Type wiel:

Keuze uit diverse varianten (zie afbeeldingen)

Prijs per dag:

€ 55

(informeer naar prijzen voor meerdaagse huur en/of bezorging op locatie)

Afmetingen:

wiel : Ø100 cm / hoogte verstelbaar tot 200cm

Transport:

Gedemonteerd te vervoeren in personenauto

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861