Wij zijn in deze tijden van CORONA gewoon geopend. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en bestellingen. Wij zijn telefonisch, via de mail en via WhatsApp bereikbaar.
U kunt gewoon gebruik blijven maken van springkussens. Wees bewust van het risico op verspreiding van het virus, en speel alleen met het huisgezin op het springkussen.

Voetbal attracties huren voor jong en oud

Ook voor voetbal attracties bent u bij Springkussen Plein aan het goede adres. Wij voorzien regelmatig voetbal verenigingen van springkussens, panna kooien, opblaasbare doeltjes en meer.

Wat dacht u van een voetbal doeltje met een snelheidsmeter bij de open dag van uw voetbal vereniging? Of een voetbalgoal met een puntenschietdoek bij een buurtfeest? De kinderen zullen zich helemaal uitleven!

Zowel voor jong als oud hebben wij genoeg voetbal gerelateerde producten op voorraad. Alle attracties kunnen worden opgehaald uit onze goed bereikbare loods in Houten, of desgewenst worden opgebouwd bij de voetbal vereniging of op elke andere gewenste plek.

Wij verhuren deze voetbal attracties door de gehele regio Utrecht : Zeist, Driebergen, Doorn, Meerkerk, Leerdam, Maurik, Tiel, Vianen, Woerden, De Meern, Vleuten, Montfoort, Maarssen, Abcoude.

Vragen of reserveringen?

 06 515 25 861

Dagelijks tot 22:00, ook in het weekend

Of via WhatsApp

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Voor info & reserveringen bel: 06 515 25 861 | info@springkussen-plein.nl
De leukste Springkussens, Spellen en Attracties van Midden Nederland huurt u eenvoudig en snel bij ons!