Wij zijn in deze tijden van CORONA gewoon geopend. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en bestellingen. Wij zijn telefonisch, via de mail en via WhatsApp bereikbaar.
U kunt gewoon gebruik blijven maken van springkussens. Wees bewust van het risico op verspreiding van het virus, en speel alleen met het huisgezin op het springkussen.

Zeskamp Huren : Plezier, uitdaging en strijd

U organiseert een zeskamp? Bij ons heeft u volop keuze om van deze dag een onvergetelijk spektakel te maken! Springzakken, skippyslangen, stormbanen, touwtrekken en nog veel meer....
Wij hebben ruime keuze aan leuke, uitdagende zeskamp onderdelen, die wij verhuren aan zowel kleine als grotere groepen kinderen. Scholen en verenigingen helpen wij graag bij het organiseren van zo'n sportief evenement.
Uiteraard kunnen wij alle zeskamp onderdelen bij u op locatie bezorgen en aan het eind van de dag weer op komen halen. Zo heeft u verder geen omkijken naar het transport en het opbouwen van de spellen.
Veiligheid staat bij ons voorop : Alle zeskamp onderdelen zijn uitgebreid gekeurd en veilig bevonden! In de gehele regio Utrecht kunnen wij u voorzien van zeskamp spelen : Leerdam, Culemborg, Linschoten, Vianen, Hagestein, IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Zeist, Driebergen.

Vragen of reserveringen?

 06 515 25 861

Dagelijks tot 22:00, ook in het weekend

Of via WhatsApp

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Voor info & reserveringen bel: 06 515 25 861 | info@springkussen-plein.nl
De leukste Springkussens, Spellen en Attracties van Midden Nederland huurt u eenvoudig en snel bij ons!