Vragen of reserveringen?  06 515 25 861

Springkussen huren: Van klein tot groot tot multiplay

U geeft een feest of u organiseert een evenement en wilt ook de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen?
Of u wilt een springkussen huren voor een kinderdagverblijf, straatfeest of bij uw bedrijf?
Ieder kind wordt blij bij het zien van een leuk kleurrijk springkussen.
Wij verhuren zowel kleine springkussens voor een beperkt aantal kinderen, maar ook grote springkussens voor een grotere groep kinderen.
U kunt kiezen uit springkussens met of zonder glijbaan, of zelfs een multiplay springkussen met binnenin obstakels en een glijbaan voor urenlang speelplezier.
Wilt u het springkussen zelf op komen halen? Bij elk luchtkussen staat vermeld welk type vervoer je hiervoor nodig hebt (gewoon / station / aanhanger).

VRAGEN OF RESERVERINGEN?

 06 515 25 861

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp

Hoe zit dat met het vervoer van een springkussen? Past dat in mijn auto?

Alle springkussens kunnen door u zelf met de auto opgehaald worden op onze locatie in Houten. Als u een springkussen bij ons reserveert laten we u weten welk vervoer daarvoor minimaal nodig is. Zo komt u niet met een te kleine auto, en past het springkussen dus altijd in de auto. Wij hebben hier uiteraard veel ervaring mee, en weten precies welk springkussen in welke auto past.
We hebben een handige springkussen drive-in, waar u gemakkelijk naar binnen kunt rijden, en waar wij de spullen samen met u inladen. Uiteraard voorzien wij u van een uitgebreide handleiding (die u mee krijgt), zodat het opzetten en aansluiten van het springkussen voor u geen problemen oplevert. Wilt u liever dat het springkussen (en / of ander materiaal) bezorgd wordt? Dat kan uiteraard. Zie hier voor alle details.

Contact met Springkussen Plein via WhatsApp
Direct contact via Whatsapp voor vragen of reserveringen, of bel 06 515 25 861