Opklapbare statafel huren

Onmisbaar op elk feestje van klein tot groot zijn deze handige statafels. Bij ons kunt u deze statafels huren, ze zijn dagelijks bij ons op te halen. Te gebruiken op ieder feest zowel thuis, maar ook voor een borrel op de zaak. De bovenkant van de statafel is krasvrij, dus u krijgt gegarandeerd een mooie nette tafel mee. Deze statafels ijn zowel binnen als buiten te gebruiken, en zijn geschikt om met ongeveer 4 personen aan te staan.
Wilt u de tafels een extra luxe uitstraling geven, dan kunt u er ook een mooie donkerblauwe statafelrok bij huren. De tafels zijn zeer plat in te klappen, waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn achterin de auto, ook in de kleinere auto's. Wilt u de statafels in het weekend (€5 / stuk) gebruiken? Dan mogen de tafels vrijdagavond opgehaald worden en zondagavond of maandag weer terug gebracht worden.

Online statafel reserveren

Voor uw gemak kunt u hier online uw statafel reserveren. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen en weer terug brengen.

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in


Vul de gewenste huurdatum in

Selecteer het aantal tafels

Invalid Input

Ongeldige invoer

statafel huren bij springkussen plein houten
statafel met rok huren bij springkussen plein houten

  ALLE DETAILS VAN DE STATAFELS

Prijs per dag of weekend

€ 5,00

Afmetingen

Blad Ø 81cm, hoogte 110cm

Extra mogelijkheden:

Donkerblauwe rok (€7.50)

Transport:

Personenauto (4-7 stuks)

Geef je mening!

Wat vind jij van dit produkt?: 86.5% - 4 votes

87%

raadt dit produkt aan